5.00
(3 Evaluări)

1.2 Stabilirea obiectivelor: „cheie sau lacăt” spre reușită

Despre curs

Stabilirea obiectivelor în învățare este un pas esențial în orice proces educațional sau de formare. Aceste obiective clarifică așteptările și definesc ceea ce se așteaptă ca studenții sau cursanții să știe sau să poată face la sfârșitul unui curs. Putem afirma că obiectivele sunt exprimarea intențiilor și aspirațiilor pe termen scurt, având o definiție clară în ceea ce privește perioada de timp și implică schimbări specifice în comportamentul și personalitatea elevilor sau studenților. Acestea au ca scop atingerea de rezultate concrete prin intermediul activităților desfășurate în procesul educațional.

Când: 20 martie 2024
Cum se desfășoară: ONLINE

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti ( ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei). 

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 – Instructiunii
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod

  • Pasul 1 – Instructiunii

Pasul 2 – Finalizare Feedback atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 – Completare chestionar cod si finalizare atelier
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului apasati butonul Finalizeaza curs, dupa care vi se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 3 evaluări
5
3 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
A fost fain
MR
acum 4 luni
Foarte interesant
LG
acum 4 luni
Tania este o persoana foarte calda, de la care am invatat lucruri foarte utile pe care le voi aplica in viata de zi cu zi