1.3. Dezvoltarea abilităților de adaptabilitate și reziliență în fața schimbărilor și incertitudinii

Despre curs

Workshopul „Dezvoltarea abilităților de adaptabilitate și reziliență în fața schimbărilor și incertitudinii” se concentrează pe dezvoltarea abilităților necesare pentru a face față schimbărilor și incertitudinii. Participanții vor învăța strategii practice pentru a-și crește rezistența psihologică, flexibilitatea mentală și capacitatea de adaptare în fața provocărilor. Prin exerciții interactive, discuții și studii de caz, aceștia vor învăța să-și gestioneze emoțiile, să-și schimbe perspectiva asupra schimbării și să-și construiască un mindset orientat spre creștere și învățare continuă.

Când: 10 aprilie 2024

ANULAT

Unde: Centrul de Învățare UB, Sala Coaching blue

Cum se desfășoară: FIZIC

Interval orar: 11:00-12:00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti ( ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei). 

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 – Instructiunii
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod

  • Pasul 1 – Instructiunii

Pasul 2 – Finalizare Feedback atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 – Completare chestionar cod si finalizare atelier
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului apasati butonul Finalizeaza curs, dupa care vi se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum