1.4. Dezvoltarea abilităților de adaptabilitate și reziliență în fața schimbărilor și incertitudinii

Despre curs

Descriere: Workshopul „Dezvoltarea abilităților de adaptabilitate și reziliență în fața schimbărilor și incertitudinii” se concentrează pe dezvoltarea abilităților necesare pentru a face față schimbărilor și incertitudinii. Participanții vor învăța strategii practice pentru a-și crește rezistența psihologică, flexibilitatea mentală și capacitatea de adaptare în fața provocărilor. Prin exerciții interactive, discuții și studii de caz, aceștia vor învăța să-și gestioneze emoțiile, să-și schimbe perspectiva asupra schimbării și să-și construiască un mindset orientat spre creștere și învățare continuă.

Când: 17 aprilie 2024

REPROGRAMAT: 22.04.2024

ANULAT

Ora: 11.00

Cum se desfășoară: ONLINE

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti ( ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei). 

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 – Instructiunii
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod

  • Pasul 1 – Instructiunii

Pasul 2 – Finalizare Feedback atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 – Completare chestionar cod si finalizare atelier
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului apasati butonul Finalizeaza curs, dupa care vi se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum