1.6. Stres și producătorii de stres în învățare

Despre curs

Stresul este cel care poate demonta orice plan de intervenție și de realizare a obiectivelor. Reprezintă un obstacol real în viața de zi cu zi sau în cea profesională blocând orice posibilitate de vizualizare a perspectivei, de angajare cu toate forțele în proces. Există posibilitatea ca un student să învețe și să facă performanță din nevoia de a demonstra că este bun și suficient. Asocierea în această situație este una încărcată negativ. Emoțiile de la baza învățării în cazul lui sunt vinovăția, teama de a fi respins sau ridiculizat. Având aceste trăiri ca stimulent al învățării, studentul va simți multă presiune, dezamăgire, frică și stres asociat cu facultatea sau cu noțiunea de a învăța.

În schimb, un student care învață pentru că găsește important și util emoțional ce studiază, având o motivație interioară, va asocia învățarea și facultatea cu o experiență pozitivă.

Când:  22 mai 2024

Cum se desfășoară: ONLINE

Interval orar: 10.00-11:00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastră si se regasesc in partea dreapta a ferestrei). 

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 – Instructiunii
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod

  • Pasul 1 – Instructiunii

Pasul 2 – Finalizare Feedback atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 – Completare chestionar cod si finalizare atelier
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului apasati butonul Finalizeaza curs, dupa care vi se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum