2.11 Managementul stresului: Întâlnirea cu stresul, aventura timpului și călătoria împreună

Despre curs

Atelierul propus este o experiență interactivă și practică, concentrată pe dezvoltarea capacităților de gestionare a stresului și creșterea rezilienței.

Prin participarea la activitățile propuse, participanții:

  • vor explora  sursele de stres în contextul academic și profesional
  • vor învăța și vor aplica tehnici eficiente de gestionare a acestora
  • vor dezvolta strategii pentru construirea unei comunități de sprijin și pentru consolidarea rezilienței personale. 

Scopul acestui atelier este de a oferi participanților instrumente și resurse practice pentru a gestiona provocările și presiunile din mediul lor de învățare și pentru a-și întări abilitățile de adaptare și reziliență.

Când: 8.03.2024 

Reprogramat: 18.03.2024

Cum se desfășoară: ONLINE

Interval orar: 18:30 – 20:00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

 

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum