2.14 Alegerile în carieră – deciziile mele conștiente! (A)

Despre curs

Participantul va conștientiza strategiile personale de luare a deciziilor și se va simți antrenat în descoperirea conștientă a unui scop în viața profesională în timpul derulării activității propuse. .Atelierul de față urmărește să stimuleze dorința de cunoaștere față de următoarele întrebări:

  • De ce iau o decizie?
  • Ce îmi influențează decizia și ce fac pas cu pas?
  • Cum explorez opțiunile și consecințele deciziilor pe care aleg să le fac?
  • Cum prioritizez și identific resurse?
  • Cum cer sprijin altor persoane?
  • De cât timp am nevoie pentru a lua o decizie?
  • Ce stil decizional mă caracterizează?

Când: 09.04.2024

REPROGRAMAT 12.04.2024

Cum se desfășoară: ONLINE

Interval orar: 19.00-20.00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum