2.15 Alegerile în carieră – deciziile mele conștiente! (B)

Despre curs

Participantul va conștientiza strategiile personale de luare a deciziilor și se va simți antrenat în descoperirea conștientă a unui scop în viața profesională în timpul derulării activității propuse. .Atelierul de față urmărește să stimuleze dorința de cunoaștere față de următoarele întrebări:

De ce iau o decizie?

Ce îmi influențează decizia și ce fac pas cu pas?

Cum explorez opțiunile și consecințele deciziilor pe care aleg să le fac?

Cum prioritizez și identific resurse?

Cum cer sprijin altor persoane?

De cât timp am nevoie pentru a lua o decizie?

Ce stil decizional mă caracterizează?

Când: 14.03.2024

REPROGRAMAT: 26.04.2024

ANULAT

Unde: Centrul de Învățare UB, sala JUNGLE 1

Cum se desfășoară: FIZIC   ONLINE

Interval orar: 18.00-19.00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum