2.17 Managementul carierei: Cum să stabilești armonia între carieră și viața personală?

Despre curs

În cadrul atelierului se are în vedere înțelegerea de către participanți a dinamicii rolurilor pe care aceștia le joacă în viața lor, în relație cu etapele lor de viață, în cadrul cărora dedică mai mult sau mai puțin timp și alte resurse fiecăruia dintre roluri, cu scopul armonizării acestora spre a-și crește calitatea vieții și progresul academic și profesional.

În urma acestui atelier, participantul:

  • Se va familiariza cu rolurile sociale deținute în diverse etape de viață
  • Va dobândi și va exersa abilitățile de management al carierei;
  • Va descoperi mai multe despre managementul carierei ca proces complementar celui de planificare a carierei;
  • Va putea identifica punctele tari și abilitățile personale;
  • Își va dezvolta obiectivele de învățare în carieră;
  • Va lua măsuri pentru a-și îmbunătăți sau dezvolta cariera și calitatea vieții.
  • Va putea să propună cel puțin o strategie personală de management al vieții și carierei prin care să armonizeze rolurile sociale și resursele investite și dobândite.

Când: 21.03.2024

Cum se desfășoară: FIZIC ONLINE

Interval orar: 17.00 – 18.00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum