5.00
(5 Evaluări)

2.19 Relaționarea pozitivă: Puterea echipei

Despre curs

Atelierul  „Relaționarea pozitivă: Puterea echipei” are ca scop principal dezvoltarea unei culturi a relaționării pozitive în cadrul echipei. 

Rezultatele așteptate în urma participării la acest atelier sunt:

  • Posibilitatea fiecărui membru de a-și identifica propriul rol în cadrul echipei;
  • Îmbunătățirea  comunicării  în echipă;
  • Dezvoltarea capacității de a-și gestiona sarcinile de lucru în echipă, precum și împărțirea task-urilor în mod eficient;
  • Creșterea creativității și a inovației prin prisma lucrului în echipă.

Când: 20.03.2024

Cum se desfășoară: ONLINE

Interval orar: 18.00-19.30

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 5 evaluări
5
5 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
A fost interesant
A fost super! Am aflat ce rol ocup de obicei in echipele in care lucrez, lucru care mi-a lamurit cateva aspecte personale. A fost interesat sa fac testul Belbin, iar organizatoarele s-au descurcat de minune!
Extrem de util!
Superb
LG
acum 4 luni
Foarte bine structurat, felicitari!