5.00
(2 Evaluări)

2.21 Pregătire pentru angajare și promovare personală: Îmi realizez primul CV!

Despre curs

CV-ul reprezintă intermediul prin care le oferim potențialilor angajatori șansa de a ne cunoaște indirect.

  • Acesta poate avea diferite forme, culori, dimensiuni, însă care este varianta ideală? 
  • Cum putem crea un CV prin care să ne arătăm în mod autentic personalitatea și abilitățile? 
  • Dar într-o manieră care să creeze curiozitate și încredere?

În acest atelier vom răspunde la aceste întrebări prin lentila de recrutare și selecție. Totodată, vei afla care sunt acele aspecte care aduc un plus în construirea unui CV (aproape) perfect.

Când: 28.03.2024

Cum se desfășoară: ONLINE

Interval orar: 18.30-20.00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 2 evaluări
5
2 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
PI
acum 4 luni
foarte util, trainer profesionist si gata sa ajute
CG
acum 4 luni
a fost de util