5.00
(3 Evaluări)

2.22 Pregătire pentru procesul de recrutare

Despre curs

Procesul de recrutare diferă de la o organizație la cealaltă. Acesta poate avea mai multe etape, poate presupune testări, discuții multiple sau se poate rezuma la o simplă interacțiune de 30 de minute, urmată de feedback și de o eventuală angajare. 

Acest atelier își propune să aducă claritate în ceea ce privește etapele procesului de recrutare, modul de relaționare cu persoanele implicate și aspectele de care, dacă vei ține cont, te vor aduce cu un pas mai aproape de reușită.

Astfel, înțelegerea lui și descoperirea modului în care parcurgem fiecare etapă sunt aspecte esențiale care ne pot ajuta să obținem jobul la care aspirăm.

Când: 17.04.2024

Cum se desfășoară: ONLINE

Interval orar: 18.30-20.00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 3 evaluări
5
3 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
LG
acum 3 luni
Foarte util!
CG
acum 3 luni
Foarte bine structurat
IG
acum 3 luni
Atelierul a fost foarte bine structurat.