3.14. Ce este și cum să eviți plagiatul în lucrarea ta academică?

Despre curs

Atelierul  de scriere academică abordează principalele elemente ale scrierii academice – planificare, elaborare, stil academic, metode de citare –  utile pentru studenții și studentele de la ciclul licență, din domeniul științelor sociale. Activitățile organizate vor oferi acestora tehnicile și cunoștințele de bază necesare pentru dezvoltarea sau îmbunătățirea abilităților de comunicare academică scrisă. Studenții vor analiza și elabora texte academice pentru a se familiariza sau pentru a consolida bunele practici în domeniu.

În cadrul Atelierului afli ce este plagiatul, cum îl poți evita dar și  cum îți poți exprima propria voce într-o lucrare academică, rămânând în același timp în registrul științific. 

Când: 3.04.2024

REPROGRAMAT: 10.04.2024

Unde: Centrul de Învățare UB

Cum se desfășoară: FIZIC

Ora: 13.30  12:00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum