3.17.Moda, gandire critica si sustenabilitate

Despre curs

Atelierul propune o incursiune  în lumea valorilor personale și a sustenabilității. Nu știi exact ce înseamnă asta?! Minunat! Vom descoperi împreună. Vom reflecta asupra propriilor valori și modului în care acestea se intersectează cu preocupările pentru mediu și dezvoltare durabilă. Prin activități interactive, vom explora impactul alegerilor noastre asupra mediului în care trăim și vom analiza aspectele pozitive și negative ale consumerismului. Ne vom apleca asupra consumului de modă rapidă și vom realiza comparații cu alternativele sustenabile.

Atelierul promovează gândirea critică, analiza atentă a informațiilor și conștientizarea influenței valorilor personale în contextul sustenabilității.  Fii dintre persoanele care fac cei mai importanți pași către un viitor mai bun, aliniat cu propria viziune de dezvoltare durabilă.

Când: 24.04.2024

ANULAT

Unde: Centrul de Învățare UB

Cum se desfășoară: FIZIC

Interval orar: 12.00-13.00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum