3.19 Cafeneaua ideilor: Ghidul studentului UB

Despre curs

„Cafeneaua Ideilor”, locul unde ideile tale wild prind contur si ai ocazia sa realizezi un ghid de orientare pentru studenții UB așa cum ți-ai dorit tu, ceva super cool și mega util. 

Ce-i cu „Cafeneaua Ideilor”?

Gândește-te la ea ca la un mega brainstorming cu vibe de cafenea, unde fiecare dintre e superstarul ideilor. Vorbim, schimbăm păreri și creăm un ghid studentesc next level. Totul, într-un spațiu super chill, unde cafeaua (sau ceaiul) curge în valuri.

De ce să te bagi?

Pune-ți amprenta pe viața de student: Ideile voastre vor face viitorii boboci să zică „Wow, ce tare e aici!”

Skill-uri de viitor: Îți pică fain în CV și îți ascuți abilitățile de comunicare și teamwork.

Meet new peeps: Cunoaște oameni noi, cu vibe-uri bune și idei care pot schimba jocul.

Creative freedom: Aici, ideile zboară liber. Poți să fii cât de out-of-the-box vrei.

Dacă ești student și vrei să îți lași amprenta (verde) pe lume, să îți amplifici vocea prin artă și să te conectezi cu alți eco-avangardiști, atunci ești în locul potrivit. Nu ai nevoie de experiență în artă sau climatologie, doar de curiozitate și pasiune pentru planetă.

Când: 16.05.2024

Unde: Centrul de Învățare UB, sala C4

Cum se desfășoară: FIZIC  ONLINE

Interval orar: 14.00-17.30

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum