3.24 Cladirea identitatii personale – atentie si concept

Despre curs

Intalnirea porneste de la o serie de idei pe care le intalnim pentru prima oara in istorie la Platon; idei precum cele gasite in “Mitul pesterii” sau in “Lumea Ideilor”. Scopul este acela de a intelege modul in care ne putem dezvolta personal din punct de vedere emotional, psihic sau fizic. In acest ansamblu, cultura generala precum si inteligenta emotionala au nevoie de antrenament constant si de o mentinere vie a curiozitatii. Tot aici se intelege si faptul ca fiecare dintre noi avem o lume a conceptelor la care facem apel in fiecare secunda din viata noastra si dicteaza modul in care reactionam si ne traducem realitatea inconjuratoare. 

Când: 27.03.2024

Unde: Centrul de Învățare UB

Cum se desfășoară: ONLINE

Interval orar: 13.00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum