5.00
(1 Evaluare)

3.27. Conectând prin Empatie: atelier de învățare și împărtășire între studenți

Despre curs

Scopul acestui atelier este să ofere participanților oportunități de a învăța și de a practica abilitățile de empatie în contextul interacțiunilor interpersonale. Prin activități interactive, discuții și exerciții de grup, atelierul își propune să promoveze înțelegerea profundă și respectul reciproc între studenți.

Când: 30.04.2024

Unde: Centrul de Învățare UB

Cum se desfășoară: ONLINE

Interval orar: 18:00 – 19:00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 1 evaluare
5
o evaluare
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
Diana Enache
acum 3 luni
A fost o reală plăcere sa particip la acest curs. Au fost minunate.🫶🏻