3.40 Atelier Colaj Climatic

Despre curs

Ești gata să te alături unei aventuri vizuale care îți va zgudui percepțiile despre planetă? „Colajul Climatic” te așteaptă să te alături unei trupe de exploratori vizuali și gânditori eco-inovatori, exact ca tine!

🎨 Ce e la Mijloc?

Imaginează-ți o sesiune de brainstorming în care vom lua bucăți de informație, date științifice și previziuni climatice și le vom transforma într-un colaj foarte fain. E o combinație între artă, știință și activism, unde fiecare piesă adăugată de tine dezvăluie mai mult din povestea climatică complexă a planetei noastre.

Ce Vei Face și Învăța?

Construiește și Interpretează: Vei contribui la crearea unei opere de artă colective care dezvăluie cum acțiunile noastre se împletesc cu destinul climatic al Pământului.

Descoperă Legăturile: Vezi cum se leagă totul, de la cafeaua ta de dimineață la încălzirea globală, într-un mod vizual și intuitiv.

Gândește Global, Acționează Local: Află despre micile schimbări de zi cu zi care pot avea un impact uriaș asupra mediului.

Când: 23.05.2024

Unde: Centrul de Învățare UB

Cum se desfășoară: FIZIC

Interval orar: 16.00-19.00

Dupa ce te-ai inscris pentru a accesa instructiunile cursului si obtinerea certificatului trebuie sa apesi butonul Inscrie-te acum  si apoi butonul Incepe sa inveti (ambele sunt de culoare albastru si se regaseste in partea dreapta a ferestrei).

Arată mai multe

Conținut curs

Pasul 1 Instructiuni
Pentru a obtine certificatul trebuie sa parcurgi trei pasi: - Finalizare Pasul 1 - Instructiunii (ceea ce citesti acum); - Finalizare Pasul 2 - Feedback atelier - Finalizare Pasul 3 - Completare chestionar cod (acesta se deschide in ziua in care ai atelierul)

  • Pasul 1 Instructiuni

Pasul 2 Finalizare atelier
Acceseaza lectia asociata acestui pas, da click pe linkul din lectie, apoi completeaza forumarul Google si apoi revino si marcheaza ca finalizat.

Pasul 3 Completare chestionar
La atelier vei primii un COD pe care trebuie sa-l bifezi in chestionarul atasat acestui pas. Atentie! - Daca bifezi codul gresit, NU vei primii CERTIFICATUL Dupa completarea chestionarului aveti de dat click pe 2 butoane din platforma: Marcheaza ca finalizat ( va finaliza aceasta lectie); Complete course (iti finalizeaza intregul curs) Dupa finalizarea cursului se va genera automat optiunea de vizualizare a certificatului (View Certificate). Dupa apasarea butonului puteti descarca certificatul. Daca te-ai incurcat si nu stii ce sa mai faci si colegul de banca nu te poate ajuta, acceseaza pagina Intrebari frecvente (learningcenter.unibuc.ro/faqs)

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum