ECHIPA

Camelia Rădulescu
01 / 07
Camelia Rădulescu
Coordonator activități CI UB

Este conferențiar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Departamentul de Formare a Profesorilor, s-a specializat în cercetarea metodelor de predare a limbii engleze la Universitatea Warwick și în evaluarea programelor de formare la Universitatea Nottingham, Marea Britanie, unde a obținut titlul de Doctor în Științele Educației.

“Motto.....”
Laura Ciolan
02 / 07
Laura Ciolan

Este conferențiar doctor la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Departamentul pentru Formarea Profesorilor București. Interesul profesional major îl reprezintă studiile și cercetările privind educația timpurie, pedagogia învățământului primar, managementul clasei/grupei, psihopedagogia jocului, proiectele de dezvoltare personală prin coaching.

“Motto....”
Elena Ungureanu
03 / 07
Elena Ungureanu

Doctor în științele educației, titlu obținut la Universitatea din București (UB), la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE). În prezent este asistentă de cercetare în cadrul Centrului de Învățare al Universității din București și cadru didactic asociat la aceeași universitate.

“Motto....”
Tania-Maria Colniceanu
04 / 07
Tania-Maria Colniceanu

Referent de cercetare în cadrul Centrului de Învățare al Universității din București, absolventă a Liceului Pedagogic din Galați, licențiată în Pedagogia învățământului primar și preșcolar (Universitatea București, FPSE, 2018), absolventă a programului de masterat “Educație timpurie” (Universitatea București, FPSE, 2020) și în prezent doctorandă în cadrul Școlii Doctorale din Universitatea București la specializarea “Științe ale Educației”, având ca temă de cercetare “ Învățarea și starea de bine în învățământul preșcolar din România.”

“Motto... .”
Cosmina Mironov
05 / 07
Cosmina Mironov

Cosmina MIRONOV este conferențiar universitar dr. la Departamentul de Științele Educației, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. A fost bursieră și a urmat studii universitare de specializare la Universitatea din Barcelona, Spania. Cosmina este profesor, formator de formatori, cercetător și autor în domeniul educației & formării adulților și consilierii în carieră, consultant global în dezvoltarea carierei și formator (GCDF și GCDF-T), formator în sănătate mintală (MHF și MHF-T) și a urmat formări internaționale în supervizare în consiliere (CSP) și în educația socio-emoțională (SEE) – construirea de școli incluzive și Internalizarea valorilor.

“Motto....”
Anca Petrescu
06 / 07
Anca Petrescu

Anca Petrescu este conferențiar universitar doctor în cadrul Departamentului de Formare a Profesorilor și, din anul 2016, prodecan al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, responsabil cu programele de studii și relațiile publice.

“Motto....”
Cosmin Georgescu
07 / 07
Cosmin Georgescu

Angajat al Universității din București
Administrator Platforme Educaționale

“We are in this together”
Camelia Rădulescu
Laura Ciolan
Elena Ungureanu
Tania-Maria Colniceanu
Cosmina Mironov
Anca Petrescu
Cosmin Georgescu
previous arrow
next arrow